Проекти

Swimmong Pool 1Simeonovo Dream

Кокетен архитектурен ансамбъл от две жилищни сгради със съвременна архитектура, с фитнес, външен басейн и голяма тераса за шезлонги, ситуиран в близост до бул. „Симеоновско шосе“, с целогодишен достъп по асфалтов път.

Нежният ромон на близкото поточе, отпускащата тишина на природата и свежият въздух на планината, Ви карат да забравите, че се намирате само на 5 км от пулсиращото сърце на столицата и на едва 8 км от летището. Обгърнато в зеленина и спокойствие, Simeonovo Dream доказва, че е възможно да живеете в голям град и да не чувате градския шум и да се наслаждавате на забележителни панорамни гледки към София и Витоша.

 

 

 

DragalevtsiDragalevtsi – Comfort Home

Модерна градска архитектура, пренесена в кв. „Драгалевци“ в полите на Витоша. Това е поредният наш проект, символ на стилна и функционална среда за живот, предназначена за съвременния градски човек.

Драгалевци  -Комфорт Хоум – многофамилна жилищна сграда с 23 апартамента и 19 външни паркоместа разположени в тихата вилна зона на квартал „Драгалевци“, на 15 минути от центъра, в близост до автобусна спирка и детска градина. Модерната архитектура с всички удобства на едно съвременно жилище е съчетана с чистия въздух, тишината и панорамните гледки в полите на Витоша за един различен начин на живеене – в града, но сред природата.

 

This blog is monetized using Are-PayPal WP Plugin