За нас

„Акмон“ АД е основана през 2006 г. от господин Василиос Никифорос – строителен инженер, основен акционер, президент и председател на Управителния съвет, Йоанис Ваникиотис – строителен инженер, член на Управителния съвети  Константинос Никифорос – механик, заместник – председател на Управителния съвет.

Седалището и централният офис на „Акмон“ АД се намират в гр. Атина, Гърция. Сред компетенциите на Дружеството са:
– Изпълнение на всякакъв вид инженерингова дейност по обществени поръчки;
– Оценка, управление и търговия с недвижими имоти;
– Изграждане и експлоатация на административни и жилищни сгради, жилищни комплекси и други видове строителни обекти;
– Изпълнение на обекти на пътното строителство – пътища и пътни възли;
– Изграждане на канализационни мрежи, шахти,  дренажни мрежи и други;
– Изпълнение на пристанищни инфраструктурни обекти, в това число облагородяване на околната среда и подобряване на функционалността на районите около пристанищата;

През 2010 г. компанията официално отваря офис в България. Следвайки политика на традиции и иновации, фирмата се развива успешно, работейки за удовлетворяване на клиентските потребности. Специалистите от „Акмон България“ ЕООД вземат под внимание всеки детайл и са мотивирани да задоволят изискванията на всеки клиент.

Приоритет за компанията са компетентността на архитектите и високото качество на използваните материали. Всяка сграда има модерна архитектура, съответстваща на географските и културни особености на страната, където се предлага.

 

 

This blog is monetized using Are-PayPal WP Plugin